2385030133 Πέρασμα, Φλώρινας georgiaada@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
Οικογένεια Αναστασιάδη
Παραδοσιακά Προϊόντα Φλώρινα - Μαρμελάδες - Κομπόστες - Μέλι & άλλα


Η επιχείρησή μας “Οικογένεια Αναστασιάδη” η οποία βρίσκεται στην Φλώρινα, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή και την διάθεση παραδοσιακών προϊόντων.

Με αγάπη και μεράκι, στο εργαστήριο μας, δημιουργούμε καθημερινά μαρμελάδες, κομπόστες, αλοιφές πιπεριάς, μέλι και πολλά ακόμα παραδοσιακά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την μοναδική τους γεύση.

Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, πολλές εκ των οποίων είναι παραγωγής μας, και ακολουθώντας πιστά τις παλιές και δοκιμασμένες συνταγές δημιουργούμε παραδοσιακά προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα τραπέζι.
 
 
 
 
 
 
 
 
Άριστες πρώτες ύλες

Για την παραγωγή των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε φρέσκα φρούτα και αυστηρά άριστες πρώτες ύλες, ενώ κατά την παραγωγή τους ακολουθούμε πιστά όλους τους κανόνες υγιεινής, έχοντας ως αποτέλεσμα την δημιουργία εκλεκτών προϊόντων.

Όλα μας τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής τους σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα προϊόντα που χαρακτηρίζονται για την ποιότητα και την γεύση τους. Ενώ φιλοδοξία μας είναι ο διαρκής εκσυγχρονισμός της επιχείρησής μας και η αύξηση της παραγωγής, κρατώντας σταθερή την υψηλή ποιότητα που τα κάνει να ξεχωρίζουν.
 
 
 
 
 
 
 
επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας
δώσετε την παραγγελία σας.